Wie we zijn

Oprichting

Mondo di Media is een klein all-round ICT bedrijf dat gevestigd is in Capelle aan den IJssel en is opgericht in 2001. Met inmiddels meer dan 18 jaar aan kennis en ervaring in de ICT zijn we onze klanten graag van dienst. Het is voor ons belangrijk dat we een zeer goede relatie met onze klanten onderhouden , dus niet alleen vertrouwen winnen maar vooral ook houden. 
Wij bieden zowel standaard- als maatwerk oplossingen aan, altijd kijkend naar uw specifieke behoeften, wensen en eisen. Dit doen we door goed te luisteren, helder te communiceren en een nauwe samenwerking aan te gaan.
 

Diensten

Onze diensten richten zich op ICT-diensten voor het MKB maar wij voeren tevens landelijke en internationale projecten voor multinationals en overheidsinstanties uit. 
Wij bieden een breed scala aan ICT-diensten aan. Denk hierbij aan projectmanagement en consultancy, het opzetten en onderhouden van ICT-infrastructuren, migraties van zowel back-end als front-end systemen, netwerk- en systeembeheer, invulling van tijdelijk ICT-personeel….
Dit is slechts een beperkte opsomming van wat wij allemaal te bieden hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of met een ICT vraagstuk zit. 
Wij verwelkomen u graag voor een gesprek of wij komen, als u dat liever wilt, ook bij u langs.
Close Menu