Wie we zijn

Oprichting

Mondo di Media is een klein all-round ICT bedrijf, opgericht in 2001 en gevestigd in Capelle aan den IJssel. Met inmiddels meer dan 18 jaar aan kennis en ervaring in de ICT zijn we onze klanten graag van dienst. Het is voor ons belangrijk dat we een zeer goede relatie met onze klanten onderhouden, dus niet alleen vertrouwen winnen maar vooral ook houden. 

Wij bieden zowel standaard- als maatwerk ICT-oplossingen aan met oog op kwaliteit en altijd kijkend naar uw specifieke behoeften, wensen en eisen. Naast onze jarenlange ervaring doen we dit door goed te luisteren, transparant en helder te communiceren en een nauwe samenwerking aan te gaan.

Visie

Onze visie is dat automatisering een middel is om de bedrijfsvoering gemakkelijker en inzichtelijker te maken en de bijbehorende processen te ondersteunen. Maar al te vaak zien we dat bij veel bedrijven automatisering als doel wordt gesteld in plaats van als middel. Hierdoor wordt automatisering onnodig duur en ondoorzichtig en wordt er voorbijgegaan aan het uiteindelijke doel van automatisering.

Wij streven er naar om u te ontzorgen en ICT zo effectief, efficiënt, betrouwbaar en veilig mogelijk in te zetten binnen uw bedrijf zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Diensten

Onze diensten richten zich op ICT-diensten voor het MKB maar wij voeren tevens landelijke en internationale projecten voor multinationals en overheidsinstanties uit. 

Wij bieden een breed scala aan ICT-diensten aan. Denk hierbij aan advies en projectmanagement, het aanbieden en onderhouden van ICT-infrastructuren zowel op kantoor als in de cloud, migraties van back-end en front-end systemen, netwerk- en systeembeheer en invulling van tijdelijk ICT-personeel.

Dit is slechts een beperkte opsomming van wat wij allemaal te bieden hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of met een ICT-vraagstuk zit. 

Wij verwelkomen u graag voor een gesprek of wij komen, als u dat liever wilt, ook bij u langs.